З розвитком науково-технічного прогресу вміння готувати перейшло в площину вузької спеціалізації. В сучасному світі все більше людей надають перевагу громадському харчуванню. Інтенсивне зростання мережі підприємств ресторанного господарства зумовлює потребу у висококваліфікованих спеціалістах. Тому випускники ВСП «Криворізький фаховий коледж Державного університету економіки та технологій» із спеціальності 181 «Харчові технології» користуються попитом на ринку праці міста і області. Спеціальність стає не просто популярною, але і високооплачуваною.

Сьогодні недостатньо просто вміти готувати. Вимоги до робітників громадського харчування досить високі, бо зростають вимоги споживачів. Сучасний кухар повинен володіти багатьма знаннями і вміннями, вміти застосовувати їх у своїй професійній діяльності. Всього цього можна навчитися, обравши спеціальність «Харчові технології» у ВСП КФК ДУЕТ. Саме тому, при отриманні високих теоретичних знань та професійних навичок за спеціальністю «Харчові технології» ваше ім’я може бути «брендом» сучасного елітного закладу ресторанного господарства. Можна відкрити власний заклад, розробити концепцію, власну продукцію харчування та отримати статус визнання на вітчизняному та світовому ринку.

У чому перевага вивчення "Харчових техноголій"?

Після навчання в коледжі та отримання диплому фахового молодшого бакалавра з харчових технологій – ви будете висококласним фахівцем. Перевагами спеціальності є:

  • престижність професії у кожному куточку світу;
  • високооплачувана робота;
  • кар’єрний ріст;
  • можливість заснування власного бізнесу;
  • здатність смачно, правильно готувати і подавати страви;
  • розвиток творчості, естетики та художнього смаку;
  • розвиток навичок спілкування з людьми.

Свої знання, здібності і таланти ви зможете втілити в життя, працюючи на таких посадах як:

  • майстер ресторанного обслуговування;
  • член бригади ресторану;
  • виробник харчових напівфабрикатів;
  • шеф – кухар;
  • технік – технолог з технології харчування;
  • технік – технолог з виробництва борошняних і кондитерських виробів;
  • фахівець із ресторанної справи;
  • керуючий (менеджер) закладом ресторанного господарства;
  • завідувач закладом ресторанного господарства;
  • завідувач виробництва в закладах ресторанного господарства;
  • начальник виробництва в закладах харчування;
  • керуючий рестораном (кафе, їдальнею);
  • адміністратор залу закладу ресторанного господарства.

Хочете стати професіоналом в даній галузі – тоді вам до нас!

Ви можете вступити в коледж на основі:

  • БАЗОВОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (9 КЛАСІВ)
  • ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ (11 КЛАСІВ)
  • освітньо-кваліфікаційного рівня КВАЛІФІКОВАНОГО РОБІТНИКА

Коледжі є відокремленими структурними підрозділами ДУЕТ, тому отримавши диплом коледжа, Ви можете продовжити навчання в університеті та отримати диплом бакалавра, а потім і магістра по даній спеціальності.

Бажаємо успіхів і чекаємо на Вас в стінах нашого університету!

ФКП

Криворізький фаховий коледж


ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ

ВСП Криворізький фаховий коледж ДУЕТ
вул. Федора Караманиць, 37а (Ватутіна)

м. Кривий Ріг
Тел. (096)-381-53-64
vstup.kfkduet@gmail.com

Які дисципліни Ви будете вивчати:

  • Технологія виробництва кулінарної продукції
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
  • Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  • Товарознавство харчових продуктів
  • Устаткування закладів ресторанного господарства
  • Основи охорони праці
  • Економіка підприємств різних типів
  • Технологія національних кухонь
  • Менеджмент підприємства галузі
  • Харчові та дієтичні добавки в технології галузі
  • Гігієна та санітарія
  • Психологія та етика ділових відносин
  • Технологія борошняних кондитерських виробів
  • Облік і звітність
  • Іноземна мова за професійним спрямуванням
Ошека

Володимир Ошека

шеф-кухар ресторану «Каліфорнія»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Прокопович

Сергій Прокопович

су-шеф ресторану «Околиця»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Шаповал

Юрій Шаповал

шеф-кухар ресторану «Колиба»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Кірносов

Олександр Кірносов

співзасновник та шеф-кухар
ресторану «Наследство от Шанель»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Добрида

Едуард Добрида

cпівзасновник, шеф-кухар та обличчя мережі
суші-барів «Креветка»
(м. Кривий Ріг, Україна)

ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Про сайт Конфіденційність Доступність Cookies
Copyright 2024 ©