Циклова комісія харчових технологій та природничих дисциплін

 

Прокопчук

Прокопчук
Людмила Володимирівна

Голова циклової комісії харчових технологій та природничих дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист

ПОРТФОЛІО

prokopchuk@kfk.duet.edu.ua


Педагогічний стаж:
23 роки, в коледжі працює з 2012 р.
 
Освіта: вища, спеціаліст.
Криворізький державний педагогічний інститут (1997р.), спеціальність «Біологія і хімія», кваліфікація «вчитель біології і хімії»
 
Дисципліни, що викладає:
  • Хімія
  • Біологічна хімія
  • Аналітична хімія
  • Мікробіологія та фізіологія
Нечай

Нечай
Наталія Володимирівна

В.о. заступника директора з виховної роботи,
спеціаліст вищої категорії

ПОРТФОЛІО

nechai@kfk.duet.edu.ua


Педагогічний стаж:
20 років, в коледжі працює з 2007 р.
 
Освіта: вища, спеціаліст. 
Криворізький державний педагогічний університет (2001р.), спеціальність «Хімія і біологія», кваліфікація «вчитель хімії і біології»; вища, спеціаліст, Київський національний економічний університет (2003р.), спеціальність «Економіка підприємства», кваліфікація «спеціаліст з економіки підприємства»
 
Дисципліни, що викладає:
  • Хімія і біологія
  • Органічна хімія
  • Економіка (економічна теорія)
  • Економіка підприємств різних типів
Якименко

Якименко
Лариса Дем'янівна

Викладач-методист
 

ПОРТФОЛІО

yakymenko@kfk.duet.edu.ua


Педагогічний стаж:
31 рік
 
Освіта: вища
Криворізький державний педагогічний університет,1987- 1992
вчитель географії та біології
 
Дисципліни, що викладає:
  • Географія
  • Біологія
Лазарєва

Лазарєва
Олена Василівна

Спеціаліст першої категорії

ПОРТФОЛІО

lazarieva@kfk.duet.edu.ua


Педагогічний стаж:
24 роки
 
Освіта: вища, спеціаліст.
Криворізький державний педагогічний університет,2000- 2005, Педагогіка і методика середньої освіти
 
Дисципліни, що викладає:
  • Технологія виготовлення кулінарної продукції
  • Технологія борошняних кондитерських виробів
  • Основи охорони праці
Кохно

Кохно
Анжела Талверді кизи

Спеціаліст першої категорії

 

kokhno@kfk.duet.edu.ua


Педагогічний стаж:
6 років
 
Освіта: вища, спеціаліст. 

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2017-2018 Спеціальність: Харчові технології та інженерія.

Криворізький державний педагогічний університет, 2020-2021. Спеціальність: Професійна освіта.

Дисципліни, що викладає:
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
  • Технологія виробництва кулінарної продукції
Двойченко

Двойченко
Анастасія Леонідівна

Методист, спеціаліст ІІ категорії, майстер виробничого навчання ІІ категорії

ПОРТФОЛІО

dvoichenko@kfk.duet.edu.ua


Педагогічний стаж:
12 р., в коледжі працює з 2020 р.
 
Освіта: вища, магістр.
Харківський державний університет харчування та торгівлі (2015 р.), товарознавство і комерційна діяльність.
 
Дисципліни, що викладає:
  • Теоретичні основи товарознавства
  • Товарознавство харчової продукції
  • Маркетинг
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична, 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Захисників України, 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Служба підтримки сайту
Copyright 2025 ©