Здобувачка спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» стала призеркою Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

Здобувачка спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» стала призеркою Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт

Черговий Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку» цьгоріч проходив в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу у два етапи. Спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» кафедри економіки та цифрового бізнесу (зав. кафедри к.е.н., доц. Радько В.М.) Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти нашого університету представляла здобувачка групи ПТБД-22ск. Віолета Хохлова з науковою роботою на тему «Обґрунтування стратегій стійкого розвитку вітчизняних гірничодобувних підприємств в умовах економічної нестабільності на ринку залізорудної сировини» (науковий керівник д.т.н., проф. Темченко О.А.).

Перший етап конкурсу було проведено до 04.03.2024, де відбулося подання наукових робіт з ключових проблем вітчизняної економіки та підприємництва учасниками з різних закладів вищої освіти, за результатами якого Віолета пройшла до другого етапу.

Другий етап конкурсу відбувся у форматі доповідей на міжнародній науковій конференції 25 квітня 2024 року, на якій були присутні понад 75 здобувачів з провідних університетів з кожної області України. У підсумку після ретельного відбору представлених робіт оргкомітетом та поважним журі здобувачка Віолета Хохлова нагороджена Дипломом ІІІ ступеня за зайняте ІІІ місце у вищезазначеному Міжнародному конкурсі, а її керівник отримав подяку (за високий рівень фаховості, плідну наукову працю та підготовку переможця) від ректора університету, котрий організував цей захід.

Тож побажаємо Віолеті у подальшій діяльності нових перемог та наукових успіхів і фахових здобутків після отримання освітнього ступеня бакалавра з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, та продовження ініціативних досліджень з актуальних проблем сьогодення у магістратурі нашого університету.

 

07.05.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©