Нові освітні продукти ДУЕТ: дбаємо про якість

Нові освітні продукти ДУЕТ: дбаємо про якість

Саме з такою метою 23 квітня 2024 року у Центрі «Дія.Бізнес» було проведено стратегічну сесію «SUET-BUSINEES.2024». Її було присвячено обговоренню співпраці ДУЕТ та реального сектору економіки в контексті сучасних тенденцій в освіті.

Учасниками стратегічної сесії стали представники провідних компаній Кривого Рогу, бізнес-спільноти та академічного середовища. У зустрічі також взяли участь партнери ДУЕТ – представники Державного податкового університету (місто Ірпінь). 

На стратегічній сесії було, зокрема, презентовано та обговорено:

Така комунікація з колом стейкхолдерів Університету є вкрай важливою з точки зору розуміння потреб роботодавців, їхніх вимог до змісту сучасної освіти, а також забезпечення якості вищої освіти через залучення до формування освітніх програм як здобувачів, так і споживачів освітніх продуктів.

Навіть в умовах воєнного стану, погіршення демографічної ситуації в країні та зменшення суспільної зацікавленості в отриманні вищої освіти, університетська спільнота ДУЕТ активно працює над розробкою нових освітніх продуктів, котрі відповідають сучасним викликам та потребам роботодавців. 

Учасники стратегічної сесії із зацікавленням обговорили проєкт магістерської програми МВА. Вони відзначили її співзвучність мегатенденціям у світі, що швидко змінюється, її фокус на прийняття стратегічних бізнес-рішень на основі інформаційно-комунікаційних технологій науки про дані. 

Переваги програми МВА від ДУЕТ, на думку учасників сесії, полягають у врахуванні різних ключових сфер бізнесу та формуванні особистих лідерських якостей здобувачів. 

Цікавий і конструктивний діалог, котрий відбувся, сприяє удосконаленню підходів до створення нових університетських програм та забезпечує надійну комунікацію між освітньою системою та бізнес-середовищем.

25.04.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©