Навчально-практична діяльність здобувачів освіти КФК ДУЕТ

Навчально-практична діяльність здобувачів освіти КФК ДУЕТ

Здобувачі освіти старших курсів КФК ДУЕТ активно набувають та закріплюють практичні навички, втілюючи в життя отримані протягом семестру теоретичні знання.

Так, студенти ІІІ курсу спеціальності 181 «Харчові технології» завершили навчальну практику на підприємствах ресторанного господарства Кривого Рогу та за кордоном і успішно захистили екзамен на присвоєння IV - V розряду кухаря. Ця практика була цікава у багатьох аспектах – тут і наступність поколінь, коли наші студенти-технологи навчаються професії у наших випускників-технологів на їх власних підприємствах; тут і робота над собою, коли студенти набувають досвіду в ресторанних закладах Франції, Польщі, Чехії; тут і наполегливість з подоланням викликів, коли у студентів з сільської місцевості відсутні можливості та вони не здаються!

Студенти ІІІ курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» захистили курсові роботи: проводили аналіз органолептичної оцінки якості продовольчих товарів, аналізували стан маркування, вивчали цінову політику в супермаркетах міста Кривого Рогу, досліджували стан ринку товарів в Україні. І родзинка - захист супроводжувався проведенням дегустацій.

Студентки ІІІ курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» проходили практику на дуже відповідальних місцях. Базами радо стали Покровський виконком, архівний відділ виконкому Криворізької міської ради, Криворізька філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості, які вже не перший рік стажують та навчають наших діловодів, охоче приймають та дають лише схвальні відгуки.


Криворізький фаховий коледж

13.12.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©