Молодь КФК ДУЕТ: «Ми – проти насилля!»

Молодь КФК ДУЕТ: «Ми – проти насилля!»

У рамках Всеукраїнської акції #16днівпротинасилля студенти  групи ІБАС-23 1/9 разом з куратором провели різноформатний захід, головним завданням якого  було привернути увагу учасників освітнього процесу до проблеми насильства у соціумі та протидіяти насильству в сім’ї. Дівчата та хлопці пройшли веб-квест, де під кожним особливим предметом були сховані питання про історичні моменти насилля людей відносно один одного та гендерної нерівності.

Життя у постійному стресі, в одному приміщенні та залежність один від одного партнерів, нерідко зумовлює випадки виникнення домашнього насильства. І це є проблема, яку складно досліджувати, адже насильство у сімейних відносинах однієї людини над іншою може мати приховані форми.  Тому під час даного заходу було відкрито такі питання: як розпізнати насильство до себе? Як протидіяти насиллю?

Використовуючи додаток Learning Apps учасники заходу пройшли інтерактивну гру на відповідність, пов’язавши тематику насилля з фільмом «Барбі» 2023 р. про те, як людина, сама не розуміючи, може застосовувати насилля, створювати стереотипи про нерівність жіночої і чоловічої статі в соціумі.

Наслідком обговорень стала групова робота по створенню банера   «Ми-проти насилля!»,  що закликає не мовчати, не боятись, а говорити про це!


Криворізький фаховий коледж

30.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©