#ЩедрийВівторок у КФК ДУЕТ

#ЩедрийВівторок у КФК ДУЕТ

 “З добром у серці, з Україною в душі” 28.11.2023р. у ВСП КФК ДУЕТ відбувся захід, присвячений Всеукраїнському дню добрих справ #ЩедрийВівторок. Це день, який надихає мільйони людей робити добрі справи та популяризує культуру благодійності. 

Викладачка фінансових дисциплін Олена Шпак, студенти групи ФБС - 23 1/9  та представники Ради студентського самоврядування коледжу провели блог-кафе, під час якого говорили про ініціативу #ЩедрийВівторок, про відомих українських підприємців в історії, які не лише вміло вели успішний бізнес, а й були меценатами і зробили вагомий внесок у збереження та розбудову Української держави.

Кожен учасник розповів про традиції добрих справ, які є в його родині, пригадали добрі справи та благодійні ініціативи, до яких долучався наш коледж, та створили дошку благодійності “Добрятко”, де кожен мав можливість поділитися своїми ідеями добрих справ.

Робити добрі справи – українська традиція, а благодійність – це наша культурна спадщина, яка є в ДНК українців. Про це свідчить наша історія та наша сучасність. Творімо добро разом!


Криворізький фаховий коледж

29.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©