Про вступ у 2024 році. Зустрічі зі студентами фахового коледжу Політехніка.

Про вступ у 2024 році. Зустрічі зі студентами фахового коледжу Політехніка.

В останні дні теплого жовтня відбувся третій профорієнтаційний захід, зі студентами Фахового коледжу "Політехніка». Він був проведений Центром кар`єрного та професійного розвитку ДУЕТ за сприяння адміністрації фахового коледжу Політехніка. Для безпечності було прийнято рішення проводити зустріч в стінах укриття.

За доброю традицією спікерами були: Анатолій Супрун, заступник ректора з питань роботи Приймальної комісії та Наталія Ізмайлова, керівниця Центру кар’єрного та професійного розвитку ДУЕТ.

Зустріч проходила із включенням у ZOOM по відео зв’язку зі студентами, які знаходяться на дистанційному навчанні, а також за кордоном. Були обговорені питання вступу до ДУЕТу у 2024 році та можливості покращити майбутнім вступникам свої знання з окремих предметів на курсах підготовки до НМТ.

Також майбутнім абітурієнтам було проведено екскурсію від фахівця Центру кар’єрного та професійного розвитку Софії Мамаєнко по головному корпусу ДУЕТ, який знаходиться на площі Визволення 2.

Наступна, четверта, зустріч відбудеться зі студентами Криворізького фахового коледжу. Як і попередня зустріч – у змішаному форматі, з можливістю очної та дистанційної участі для студентів, їх батьків та викладачів.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до навчання на курсах НМТ, а також до консультативного центру ДУЕТ для отримання комплексної актуальної інформації, щодо процедури вступу та допомоги при виборі майбутньої спеціальності.

Інформація, щодо умов навчання, оформлення документів, наявності вільних місць на курсах підготовки до НМТ за телефоном: + 38(066)5045023 - Софія Мамаєнко, фахівець по роботі з документами Центру кар’єрного та професійного розвитку.

Інформація, щодо вступу у 2024 році за телефоном: +38 (098)2073648 - Приймальна комісія.

30.10.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©