День фізкультури і спорту в КФК ДУЕТ

День фізкультури і спорту в КФК ДУЕТ

День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності.

Фізичні вправи були важливими для українського народу з давнини, адже життя людей безпосередньо залежало від полювання, землеробства та супротиву войовничим чужинцям.

Системою фізичної підготовки прославилося українське козацтво. Козаки Запорізької Січі були неперевершеними вершниками, лучниками, плавцями та борцями, при цьому розробили власне бойове мистецтво, яке не поступалося східним єдиноборствам.

Наші викладачі фізичного виховання – взірець для студентів, і тому особливо приємною подією стала відзнака керівника фізичного виховання Наталії Гуменко – тренера-викладача з легкої атлетики, активного гравця команди «Квітка Кривбасу» ветеранського спорту з баскетболу і просто красуні - почесною грамотою виконкому Покровської районної у місті ради.

А наші студенти-першачки з честю витримали дводенний марафон – квест до Дня фізкультури і спорту: розігрівалися під час руханки, ставили намет, займалися йогою, перевіряли на міцність свою команду у «Колі дружби», змагалися в дартс. Кожна група отримала «ексклюзивну» номінацію, купу емоцій та прокачала скіл «командна робота».


Криворізький фаховий коледж

11.09.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©