Результати обговорення освітньо-професійних програм зі спеціальностей 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 028 Менеджмент соціокультурної діяльності

Результати обговорення освітньо-професійних програм зі спеціальностей 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 028 Менеджмент соціокультурної діяльності

10 травня 2023 року відбулося відкрите обговорення змін до освітньо-професійних програм «Менеджмент» (за спеціальністю 073 Менеджмент), «Маркетинг» (за спеціальністю  075 Маркетинг) на  першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях вищої освіти та ОПП «Менеджмент креативних індустрій» (за спеціальністю 028 Менеджмент соціокультурної діяльності) на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.

В обговоренні програми взяли участь здобувачі зазначених спеціальностей і рівнів вищої освіти та колектив викладачів Інституту управління та бізнес-освіти ДУЕТ. Обговорення відбулося у змішаному форматі. Модераторкою зустрічі була керівниця Сектору ліцензування та акредитації Центру Менеджменту якості освіти ДУЕТ, Наталія Сергєєва.

В.о. директора Інституту управління та бізнес-освіти Катерина Слюсаренко доповіла про основні зміни у частині вибіркових компонентів ОПП. Згідно з проектом Положення про організацію вибору освітніх компонентів варіативної складової навчальних планів у Державному університету економіки і технологій здобувачі з 2023/2024 р.н. будуть мати можливість з першого курсу обирати вибіркові компоненти із загальноуніверситетської бази вибіркових дисциплін незалежно від обраного фаху.

Здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальностей 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 028 Менеджмент соціокультурної діяльності приєдналися до обговорення онлайн та висловили свої думки стосовно запропонованих змін до ОПП. До активного обговорення змін долучилися такі здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, як Богдана Глоба – гр. МН-20-1, Карина Пасіченко – гр. МСД-22, Дар’я Ковальчук – гр. МАР-21; другого (магістерського) рівня вищої освіти – Софія Баюра гр. ЗМН-22м.

 Запропоновані зміни до ОПП у частині вибіркових компонентів є актуальними та такими, які були позитивно відмічені здобувачами спеціальностей Менеджмент, Маркетинг та Менеджмент соціокультурної діяльності. Вибір навчальних дисциплін, які відповідають інтересам здобувача, допоможе йому сформувати власну освітню траєкторію та стати конкурентоспроможним на ринку праці.

За результатами обговорення можна сформувати загальну позицію щодо рекомендації запропонованих змін до ОПП «Менеджмент» (за спеціальністю 073 Менеджмент), «Маркетинг» (за спеціальністю 075 Маркетинг) на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях вищої освіти та ОПП «Менеджмент креативних індустрій» (за спеціальністю 028 Менеджмент соціокультурної діяльності) на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти в частині вибіркових компонент до їх запровадження та реалізації в освітньому процесі ДУЕТ.

10.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©