Секрети успішного професіоналізму: технологи з приготування їжі

Секрети успішного професіоналізму: технологи з приготування їжі

27.04.23 р. здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності «Харчові технології». відвідали італійський ресторан «Campania Pizza & Pasta» в межах виробничої екскурсії, головна мета якої – професійне виховання студентської молоді.

Здобувачі освіти мали змогу зануритися в атмосферу виробництва, ознайомитися зі специфікою та концепцією роботи закладу, технологічними лініями, стравами та напоями в меню, обладнанням, правилами приймання замовлення та розрахунку зі споживачами.

Студенти та викладачі поринули в атмосферу італійської сімейності, створену персоналом ресторану «Campania Pizza & Pasta», а су – шеф Трофименко Богдан охоче відповів на всі поставлені запитання.

Богдан - це випускник нашого коледжу, тому він з гордістю розповів про свій професійний шлях та секрети свого успіху, адже не кожен в свої 22 роки може такого досягнути.

І це дуже круто, що наші студенти мають змогу не лише зайти в ресторан поїсти, а і по – дружньому поспілкуватися з досвідченими фахівцями в ресторанній галузі, розширивши свої професійні знання.


Криворізький фаховий коледж

28.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©