КФК ДУЕТ: "Секрети успішного професіоналізму: економісти"

КФК  ДУЕТ: "Секрети успішного професіоналізму: економісти"

20.04.2023 р. здобувачі освіти  ІІ та ІІІ курсів спеціальності  «Облік і оподаткування» та "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" прийняли участь у  грі-мотивації «Секрети успішного професіоналізму», під час якої  виступали  в якості професійних  бухгалтерів та фінансистів.

Перед ними було поставлено завдання дати характеристику якостям, знанням та навичкам, які повинен мати майбутній фахівець з обліку та фінансів.

В ході активного та пізнавального обговорення  студенти прийшли до висновку, що професійні  бухгалтери і фінансисти - одні з найвідповідальніших, багатогранних та креативних професій, що об’єднує такі напрямки діяльності, як облік, економіка, бізнес-аналітика, експертиза, аудит, податкова та митна справа, ІТ-технології, комунікації, конкурента розвідка, менеджмент, стратегічне управління, оцінка ринкової вартості бізнесу, трудове, фінансове та господарське законодавство. 

Обов’язковими рисами таких спеціалістів є  моральні якості та кристалічна чесність. Першими бухгалтерами були саме чоловіки, а зараз все діаметрально протилежно. По статистиці у різних країнах світу жінки-бухгалтери становлять 80-90 %, тому що роботу, яка  вимагає високого рівня зосередженості та посидючості,  краще виконують жінки.   

Фінанси пронизують усе наше життя, з фінансовими категоріями ми зустрічаємось повсюди, адже до них належать податки, доходи, прибуток, бюджет, пенсії, дотації, штрафи і ще безліч нових, які набувають актуальності нині: криптовалюта, інвестиції тощо.

І, звичайно, економісти - дуже веселі люди із своїм, як і в кожній професії, специфічним почуттям гумору. 

Це професії здібних, порядних, чесних та креативних людей, робота для тих, хто прагне  стати заможним! 


Криворізький фаховий коледж

21.04.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©