Життєстійкість молоді в умовах військового часу

Життєстійкість молоді в умовах військового часу

24 лютого 2022 року росія оголосила війну Україні, яка забирає не лише життя і фізичне здоров’я, але й руйнує психіку людей. Постійний перегляд новин, звуки вибухів, повідомлення повітряної тривоги та, найгірше, сумні звістки про смерті українських героїв, мирних жителів, маленьких дітей негативно впливають на ментальне здоров’я. Для того, щоб зберегти фізичне та психічне здоров’я, потрібно розвивати стресостійкість. 

Саме тому в межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору студенти ВСП КФК ДУЕТ пройшли освітній курс «Життєстійкість молоді в умовах криз», який проводився на платформі «Prometheus». Завдяки курсу здобувачі освіти набули навичок керування своїм станом під час травматичних подій, надання психологічної допомоги собі та іншим, дізнались що потрібно для впевненої комунікації з оточуючими під час навчання та роботи у стресових ситуаціях.

Отримані на освітньому курсі навички життєстійкості сприятимуть соціальній активності, особистому росту та професійному розвитку здобувачів освіти.


Криворізький фаховий коледж

02.02.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©