День кухаря і кулінара в КФК ДУЕТ

День кухаря і кулінара в КФК ДУЕТ

20 жовтня в рамках заходів, присвячених Міжнародному дню кухаря і кулінара та з метою впровадження дуальної освіти, для кращих студентів-технологів 1 та 2 курсів провели навчальні екскурсії до закладів ресторанного господарства міста. 

Власник «Cupman espresso bar» Лежень Олексій – давній друг та випускник нашого коледжу, гостинно вітав майбутніх спеціалістів кухарської справи. Студенти відвідали виробничий цех, ознайомились з обладнанням та асортиментом продукції. 

Так, як заклад спеціалізується на гарячих напоях та десертах, то для студентів було проведено вікторину «Світ гарячих напоїв», за участь у якій всі отримали солодкі смаколики. З метою профорієнтації, до екскурсії були залучені школярі 9 класу КГ № 97, які мріють вступити до коледжу та обрати спеціальність «Харчові технології». Студенти розповіли майбутнім абітурієнтам про цікаве життя у коледжі, свої кулінарні успіхи, і наголосили на тому, що ні хвилини не пожалкували, що обрали найсмачнішу професію. 

Друга група екскурсантів познайомилась з роботою такого відомого в місті закладу як авторське гранд-кафе «Автограф». Для студентів провели майстер-клас зі сервірування, організували оглядовий рейд по виробничим приміщенням і поділилися секретами від шефа-кухаря кафе. Заклад вже не перший рік є зразковою базою практики для здобувачів освіти спеціальності «Харчові технології». 

Пам’ятайте – кухар ніколи не залишиться без хліба насущного! Зі святом вас, наші годувальники!


Криворізький фаховий коледж

20.10.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©