Талановиті викладачі КФК ДУЕТ

Талановиті викладачі КФК ДУЕТ

Виконкомом Покровської районної у місті ради з нагоди Дня Незалежності було організовано та проведено фотоконкурс «Сильні, вільні, нездоланні…». До участі запрошували всіх бажаючих, незалежно від віку та професійної підготовки.

 Метою фотоконкурсу було сприяння самореалізації творчого потенціалу юнацтва, молоді та дорослих мешканців району; формування активної громадської позиції й національно-патріотичної свідомості; популяризація сучасної національної культури.

 Фотоконкурс відбувався за різними номінаціями: креативність композиції, емоційність сприйняття оригінальність творчого задуму тощо.

Радо вітаємо нашу викладачку Пилипенко Ольгу Сергіївну (циклова комісія фізико-математичних дисциплін, інформаційних технологій та фізичного виховання) із заслуженою перемогою! Все буде Україна!

Ми також пишаємося тим, що нашу викладачку Хомулу Ангеліну Миколаївну (циклова комісія філологічних дисциплін) було запрошено до науково-методичної ради з питань освіти МОН України в склад  робочої групи щодо укладання навчальних програм з української літератури та української мови за професійним спрямуванням для ЗПФО, що здійснюють підготовку фахових молодших бакалаврів. Творимо наукове майбутнє разом!


Криворізький фаховий коледж

26.08.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©