Навчайся та подорожуй Європою завдяки програмам академічного обміну ДУЕТ!

Навчайся та подорожуй Європою завдяки програмам академічного обміну ДУЕТ!

Чи реально поєднувати навчання з подорожами?

Так, якщо ти здобуваєш освіту в ДУЕТ! Адже наші студенти є учасниками європейських програм академічних обмінів. Це дозволяє проходити стажування в вишах інших країн, а у вільний від навчання час подорожувати містами Європи.

У липні в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (UJD) для студентів ДУЕТ стартувала програма NAWA «Солідарні з Україною». Програма започаткована  у рамках урядової ініціативи NAWA Польським національним агенством з питань академічних обмінів за погодженням з академічною спільнотою Польщі під гаслом «Солідарні з Україною».

Ми вже розповідали про враження наших студентів від стажування в університеті імені Яна Длугоша. Але у такого навчання є ще й додатковий бонус, яким поділилися наші студенти : 

«поїздка до Варшави була однією з можливостей та плюсів навчання у Польщі, ми з дівчатами з великою радістю цим скористалися. Взяли квиток на автобус і поїхали, пройшли пішки за день 25 км, навіть не відчувши цього.  На центральній площі зустріли багато музикантів з України, було дуже зворушливо та приємно почути пісні рідною мовою.  Ми обов'язково повернемося ще раз, подорож стала мотивацією бувати у Варшаві частіше»

Тож, навчаючись у ДУЕТ ви можете не лише отримати якісну освіту, а й відкрити для себе Європу. 

Для студентів нашого університету навчання за програмою NAWA є безкоштовним, вони звільнені від будь-якої плати за навчання. Щомісяця протягом стажування учасники програми отримують стипендію 1500 злотих, також їм надано можливість проживання у гуртожитку та вивчення польської мови. За необхідності студенти можуть отримати психологічну та юридичну допомогу, пов’язану з освітою.

Більше про програму ТУТ


Центр міжнародної академічної мобільності ДУЕТ, 
e-mail: 
ciam@duet.edu.ua

 

04.08.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©