Студенти ДУЕТ – учасники європейської програми NAWA «Солідарні з Україною»

Студенти ДУЕТ – учасники  європейської програми NAWA «Солідарні з Україною»

4 липня 2022 року для студентів Державного університету економіки і технологій стартувала програма NAWA «Солідарні з Україною» в Гуманітарно-Природничому Університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (UJD). Програма започаткована у рамках урядової ініціативи NAWA  Польським національним агентством з питань академічних обмінів за погодженням з академічною та науковою спільнотою Польщі під гаслом «Солідарні з Україною».
Метою проекту є ознайомлення українських студентів із системою вищої освіти в Польщі та підготовка їх до свідомого навчання в Польщі; навчання мовних компетенцій та розвиток комунікативних компетенцій, що розуміються як вміння ефективно використовувати польську мову та адаптовано до дидактичної ситуації, пов’язаної з галузевою специфікою окремих напрямів навчання, які українські студенти навчатимуться в UJD; надання психологічної та юридичної допомоги, пов'язаної з освітою.
Студентам ДУЕТ, відповідно до Умов програми NAWA, звільнено від будь-якої плати за навчання з щомісячною стипендією 1500 злотих (протягом стажування) та надано можливість проживання у гуртожитку. Учасникам програми також забезпечено безкоштовні курси польської мови та запропоновано психологічну та юридичну допомогу, пов'язаної з освітою. 
Центр міжнародної академічної мобільності ДУЕТ вітає учасників європейської програми NAWA «Солідарні з Україною»!
Якщо ти студент ДУЕТ – долучайся до програм міжнародної академічної мобільності вже сьогодні!


Центр міжнародної академічної мобільності ДУЕТ, 
e-mail:
ciam@duet.edu.ua

12.07.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©