Вітаємо випускників спеціальності 071 Облік і оподаткування!

Вітаємо випускників спеціальності 071 Облік і оподаткування!

15.06.2022 року здобувачі початкового та першого рівнів вищої освіти спеціальності 071 Обліку і оподаткування успішно здали атестаційний екзамен та завершили навчання.Вперше відбувся випуск на початковому рівні (короткий цикл).

В сьогоднішніх умовах наші студенти добре навчалися, не дивлячись, що вони знаходились в різних місцях: і в Україні, і в Польщі, і у Франції. Інтернет-технології надають можливість паралельно набувати освіту в університетах інших країн та набувати практичний досвід за спеціальністю безпосередньо на робочих місцях – підприємствах, організаціях, установах. Це дозволяє набути конкурентні на ринку фахові компетентності та надає можливість успішного працевлаштування в майбутньому.

Результати здачі атестаційного екзамену показали, що наші випускники є амбіційними, наполегливими, цілеспрямованими, добре підготовленими до самостійного життя. Переважна більшість з них приймають участь у благодійній діяльності, чим допомагають боронити рідне місто та Україну. Це характеризує наших випускників як патріотичних, щирих, небайдужих особистостей.

Зичимо миру, успіхів, задоволення від зробленого, досягнення мрій та благополучча!

17.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©