Вітаємо випускників спеціальності 071 Облік і оподаткування!

Вітаємо випускників спеціальності 071 Облік і оподаткування!

15.06.2022 року здобувачі початкового та першого рівнів вищої освіти спеціальності 071 Обліку і оподаткування успішно здали атестаційний екзамен та завершили навчання.Вперше відбувся випуск на початковому рівні (короткий цикл).

В сьогоднішніх умовах наші студенти добре навчалися, не дивлячись, що вони знаходились в різних місцях: і в Україні, і в Польщі, і у Франції. Інтернет-технології надають можливість паралельно набувати освіту в університетах інших країн та набувати практичний досвід за спеціальністю безпосередньо на робочих місцях – підприємствах, організаціях, установах. Це дозволяє набути конкурентні на ринку фахові компетентності та надає можливість успішного працевлаштування в майбутньому.

Результати здачі атестаційного екзамену показали, що наші випускники є амбіційними, наполегливими, цілеспрямованими, добре підготовленими до самостійного життя. Переважна більшість з них приймають участь у благодійній діяльності, чим допомагають боронити рідне місто та Україну. Це характеризує наших випускників як патріотичних, щирих, небайдужих особистостей.

Зичимо миру, успіхів, задоволення від зробленого, досягнення мрій та благополучча!

17.06.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©