Академічна доброчесність - починаємо з себе!

Академічна доброчесність - починаємо з себе!

Рада Студентського Самоврядування Економічного інституту пропонує ще раз поговорити про чесність і довіру,  про мужність і повагу, про відповідальність і справедливість. Так, саме про академічну доброчесність.  Адже, тільки дотримуючись ключових принципів академічної доброчесності можна досягнути успіхів у навчанні і майбутній професії.

Тож, що таке академічна доброчесність? 

Академічна доброчесність – це сукупність етичних принципів та визначених законом правил, якими мають керуватись учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та/або наукових (творчих) досягнень.

Про все це можна дізнатись на сайті Державного університету економіки і технологій, ознайомившись з Положенням про академічну доброчесність.

З метою поширення практичних знань і навичок у впровадженні основних принципів академічної доброчесності в Університеті проводяться тренінги, семінари, вебінари.

Бібліотекою Державного університету економіки і технологій ведеться моніторинг аналітичних та наукових публікацій з питань академічної доброчесності. У читальний залі експонується інформаційна підбірка "АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ШЛЯХ ДО УСПІХУ" у якій зібрані та розміщені нормативні та інформаційно-рекомендаційні матеріали, щодо питань академічної доброчесності,  правил цитування та подання робіт для перевірки на плагіат.

Варто підкреслити, що академічна доброчесність, чесне здобуття якісної освіти є ключем до успіху кожного з нас і країни в майбутньому.  Тому  варто почати з себе вже зараз!

27.01.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©