Конкурс соціальної реклами та відео

Конкурс соціальної реклами та відео

Конкурс відео на підтримку цілей сталого розвитку та соціальної реклами для учнів шкіл, студентів коледжів та університетів проводиться Державним університетом економіки і технологій в рамках V Міжнародного наукового конгресу SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022.

Екологічні проблеми, соціальна та гендерна нерівність, насилля, корупція, доступ до якісної освіти та медицини, пришвидшення темпів індустріалізації – всі ці питання призвели до усвідомлення важливості сталого розвитку, і молодь може зробити свій внесок у оприлюдненні та приверненні уваги суспільства до цих актуальних проблем.

ООН визначила 17 цілей сталого розвитку, досягнення яких загалом дозволить підвищити якість життя нинішніх і майбутніх поколінь. Адже сталий розвиток можливий при рівновазі трьох основних складових: економічне зростання, соціальна відповідальність та екологічний баланс.

Пропонуємо учням шкіл, студентам коледжів та університетів взяти участь у конкурсі відео роликів на підтримку ЦСР та соціальної реклами, яка спрямована на привернення уваги суспільства до соціально-значущих проблем (насилля, бідність, нерівність/дискримінація, корупція, безвідповідальне та жорстоке поводження з тваринами).

 Мета конкурсу:

  • залучення талановитої молоді до створення мотивуючих відео роликів або постерів, які допомагають у просуванні цілей сталого розвитку, вирішувати соціально значущі проблеми;
  • привернення уваги молоді до соціально значущих проблем суспільства;
  • виховання соціальної відповідальності й активної громадянської позиції;

Учасники конкурсу:

Студентська ліга - студенти ЗВО та коледжів

Шкільна ліга - учні старших класів шкіл, а також студенти ліцеїв.

Тематика конкурсу:

  • підтримка та просування цілей сталого розвитку, сталого способу життя;
  • екологічні проблеми,
  • соціальна та гендерна нерівність,
  • права людини
  • протидія насиллю,
  • протидія корупції,
  • етичне ставлення до тварин

Взяти участь у конкурсі можна в двох категоріях:

відео на підтримку однієї із Цілей сталого розвитку. Для цього необхідно створити коротке відео тривалістю не більше 40 секунд про те, яка глобальна ціль є найбільш важливою з точки зору автора/авторів ролика. У відео необхідно продемонструвати дію і/чи ініціативи щодо запровадження змін відповідно обраної ЦСР.

соціальна реклама (постер). До участі у конкурсі приймається соцреклама тривалістю до однієї хвилини та соціальні постери на будь-яку соціальну тему, яка привертає увагу суспільства до вирішення важливих соціальних проблем. Серед тематичних пріоритетів конкурсу: відповідальне споживання та використання природних ресурсів, етичне ставлення до тварин, права людини, гендерна рівність, боротьба з корупцією, боротьба з насиллям (стоп насиллю).

Умови конкурсу у прикріпленому файлі

26.01.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©