Відкрите заняття к.е.н., доцента, в.о. зав.кафедрою управління бізнесом Тетяни Петрішиної на тему «Тайм-менеджмент»

Відкрите заняття к.е.н., доцента, в.о. зав.кафедрою управління бізнесом Тетяни Петрішиної на тему «Тайм-менеджмент»

Згідно графіку відкритих занять на 2021-2022 н.р. 21.10.2021 р. відбулася відкрите заняття к.е.н., доцента, в.о. завідувача кафедрою управління бізнесом ДУЕТ Тетяни Петрішиної на тему «Тайм-менеджмент» для студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа і страхування», «Маркетинг», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Облік та оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка». Заняття було проведено в межах вивчення навчальної дисципліни «Менеджмент» згідно графіку її викладання та відповідно до обсягу годин, відведених на опанування теми у силабусі навчальної дисципліни.

Заняття було присвячено важливій проблемі сучасного суспільства – управління часом. Розглядалися питання принципів, методів тайм-менеджменту, визначення хронофагів. Заняття мало форму тренінгу: студентам пропонувалося пройти тест на визначення ефективності планування власним часом; визначитися з тим, що для них є час; проаналізувати, із зазначенням власних прикладів, чи застосовують вони у своєму житті методи тайм-менеджменту; визначити хронофаги у різних сферах життя.

На відкритому занятті були присутні як студенти, так і викладачі кафедр фінансів, банківської справи і страхування та міжнародної економіки ДУЕТ.

22.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©