Людина цифр, логіки та креативного мислення

Людина цифр, логіки та креативного мислення

20 жовтня 2021 року кафедра фінансів, банківської справи та страхування ДУЕТ організувала тематичну зустріч з експертом на тему: «Чи варто йти у консалтери або інвестбанкіри в Україні?»

Євгеній Червяченко є ідеологом і співзасновником декількох проектів в сфері консалтингу та інвестиційного банкінгу, фінансової освіти, інноваційної компанії в сфері енергетики та національного фонду енергоефективності. Спікер поділився власним досвідом у сфері фінансової аналітики, інвестиційного консалтингу та корпоративних фінансів, зазначив проблеми, що існують у фінансовій сфері та державному управлінні.

Із зацікавленістю пан Євгеній спілкувався з присутніми, відповідав на запитання.

Своїми враженнями поділилися студенти, що долучились до дискусії.

Фатіма Мамедова зазначила, що «дуже сподобалось, багато гарних порад, Євгеній дає студентам мотивацію, щоб щось змінювати у своєму житті. А це найголовніше!»

Ангеліна Студент говорить: «Дискусія була для мене цікавою, інформація доступна і зрозуміла, але поки що не все близьке, адже я тільки-но почала вивчати фінанси. Гадаю, що наступного разу буде більш зрозумілим те, що нам розповідаюсь, адже я наберусь досвіду».

«Вражаюча людина, що розповіла нам про коучінг, про банківські схеми та секрети банківської системи. Хотілося б більше зустрічей з такими експертами для кращого розуміння своєї майбутньої професії та таких питань фінансової сфери. Його поради будуть корисні для побудови траєкторії власного бізнесу, кар’єрного зростання та фінансової обізнаності», - сказав Максим Тарвердієв.

Студентка 3 курсу Софія Костенко зазначила, зокрема, що «поради, які надав спікер, були дуже корисні та застосовувані не лише у сфері консалтингу… Також сподобалась чітке подання матеріалу..»

Магістр Павло Макаров висловився: «Позитивні враження від вебінару. Людина говорила як фахівець та відмовляла від необдуманих авантюр. Послухав би його ще...»

21.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©