Майбутня професія очима студентів-першокурсників

Майбутня професія очима студентів-першокурсників

Щорічно, на початку навчального року, колектив кафедри обліку і оподаткування організовує зустрічі зі студентами-першокурсниками. Нам завжди цікаво поспілкуватися зі студентами в тісному колі та почути їх відверті відповіді на питання: чому обрали спеціальність «Облік і оподаткування»?; що приваблює у майбутній професії?; очікування від навчання за спеціальністю?; що головне для вас у студентському житті?

Зубалій Аміна

Зубалій Аміна: Мені завжди подобалося рахувати, аналізувати, виконувати задачі на знаходження помилок і все, що стосується роботи з цифрами. Саме тому по завершенню навчання у школі я зрозуміла, що моє майбутнє буде пов‘язане з бухгалтерською професією, яка залишається лідером серед престижних та затребуваних професій на ринку праці. Особисто я уявляю бухгалтера не як рахівника чи обліковця, а як операційного директора чи консультанта зі збереження й розвитку бізнесу, який використовує фінансову та нефінансову інформацію. Бухгалтер є активним учасником де ухвалюються управлінські рішення. Професії за спеціальністю не втратять свою актуальність з часом і все-таки залишаться завжди затребуваними і найголовніше – конкурентоспроможними на ринку праці.

 
Костіна Ілона

Костіна Ілона: Одним із моїх захоплень є танці на професійному рівні, тому маю надію та й вже знаю, що зможу продовжити ними займатися в університеті. За час навчання я хочу реалізувати себе як з творчої сторони, так і отримати якісні й сучасні знання та досягти висот у вибраній професії в майбутньому.

 
Данилейко Вікторія

Данилейко Вікторія: Бухгалтер - це важлива професія для кожного підприємства, яка вимагає великого обсягу знань, вмінь та навичок, постійного моніторингу законодавства, вміння працювати в команді, обробляти великі обсяги інформації. Я обрала саме цю сферу діяльності тому, що дана спеціальність була, є і буде актуальною завжди, що означає стабільність життя, а для сучасного світу це важливий критерій.

Шрам Ольга

Шрам Ольга: Чому ця спеціальність мене зацікавила? Тому що подобається постійний потік нової інформації. Для тих хто «дружній» з цифрами, за сухими документами і звітами можна побачити цікаву картину ведення бізнесу. Адже всі господарські операції фірми «проходять» через руки бухгалтера. Людина, схильна до аналізу, може відстежити по бухгалтерії ефективність управлінських рішень керівництва. Бухгалтер бачить, наскільки прибуткова фірма. Для нього не буде сюрпризом звістка про закриття компанії або скороченні штату, тому можна встигнути підготуватися і вчасно змінити роботу. Крім того, сучасне життя вимагає від бухгалтера гнучкості і постійного підвищення кваліфікації. На цій посаді доводиться постійно вчитися, так як змінюється законодавство, з'являються нові інструменти, програми та технології. Загалом, нудьгувати не доведеться»

20.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©