Першокурсники - фінансисти про навчання у найкрутішому університеті нашого міста!!!

Першокурсники - фінансисти про навчання у найкрутішому університеті нашого міста!!!

«Ми вже ПЕРШОКУРСНИКИ!» - саме такими словами зустріли один одного студенти-бакалаври, що цього року доєдналися до дружнього кола студентів ДУЕТ.

«Нам дійсно самим не віриться, що вже можемо офіційно називати себе першокурсниками», - говорить староста групи Аніта Міхієнко.

«Говорячи відверто, кожен з нас дуже і дуже хвилювався та не знав, чого чекати від початку нового, дорослого етапу у житті кожного з нас. Особисто я і подумати не могла, коли йшла до університету, що тут може бути настільки бомбічно та нереально круто. У нашому уявлені  пари, а особливо лекції – це щось ну дуууже нудне та не цікаве, але саме ДУЕТ з ніг до голови перевернув уявлення про навчання.  Лекції тут проходять так швидко і цікаво, що навіть не помітиш, як лине півтори години. Це все тому, що цим займаються дійсно майстри своєї справи, всі викладачі дуже освічені, начитані та обізнані люди.

Минуло лише три тижня з початку нашого навчання, а ДУЕТ вже нас дуже здружив. Все це завдяки їхнім заходам, мета яких познайомити нас та налаштувати на гарне спілкування. Саме на них ми всі дуже здружилися між собою та з нашим економічним інститутом. Я та мої одногрупники дуже задоволені першими тижнями нашого навчання в ДУЕТі, адже саме тут ми знайшли нових друзів, без яких вже не уявляємо свого життя.

Ми впевнені, що далі буде лише краще!!»

«Обираючи університет, мій погляд впав на ДУЕТ», - говорить Дар’я Заїць, староста 1 курсу освітнього ступеня «Молодший бакалавр». – «Новий ,сучасний, зроблений цілковито для студентів - те, що мені було потрібно. А потім, поспілкувавшись із своїми новими одногрупникам, я з'ясувала, що всі задоволені своїм вибором. Деяким подобається те, що навчання проходить дуже легко, незважаючи на складність предметів, деяким -  настільний теніс на першому поверсі, а деяким – атмосфера, наповнена позитивом та спільною метою .

Університет надає абсолютно кожному учню простір для самовираження. Немає взагалі ніяких рамок, щодо своїх захоплень, досягнень. Займатися можна тим, до чого лежить душа, а університет з радістю допоможе в цьому.

Я знайшла тут багато друзів, і це не дивно, адже це не просто університет, це - сім'я ДУЕТ!»

04.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©