Student_update, або як стають ФІТовцями

Student_update, або як стають ФІТовцями

Вже більш як пів місяця пройшло після того, як вчорашні школярі почали шлях до свого майбутнього через терени інформаційних технологій. І хоча цей проміжок часу здається досить малим, кількість отриманих емоцій, друзів та знань у порівнянні з першим днем навчанням зросла експонціально. Але досить сухої статистики, адже наші першокурсники з великим задоволенням поділилися з нами як воно, бути у ДУЕТі:

"Я студентка першого курсу, також староста своєї улюбленої групи Комп'ютерних наук. Іноді буває складно встигнути записати лекції, але коли ми всі разом, то все зможемо подолати, тому що ми вміємо працювати в команді👍🏻" - Катерина Коліогло, КН-21-1.

Мені дуже подобатися навчатися у ДУЕТі :) Я познайомилася з гарними людьми, здобула новий досвід під час спілкування з ними. Мені приносить шалене задоволення участь у заходах та у житті ДУЕТ, це дозволяє відчути себе частиною родини нашого зво. До того ж, кожен новий день у компанії викладачів та одногрупників залишається у моїй пам'яті. В ДУЕТі відчувається атмосфера, у якій приємно знаходитись" - Анастасія Хромичкіна ІПЗ-21-2.

Далеко не всі університети піклуються про дозвілля та згуртованість студентів, тому для мене факт, що ДУЕТ звертає увагу на це був несподіваним. Вже за перший місяць було організовано багато розважальних заходів, що дуже радує, бо саме на таких "івентах" можна дізнатися про людину та потоваришувати з однокурсниками. Студенти дуже милі та добрі, тому сумно точно не буде. Я дуже задоволена, що обрала саме цей університет" - Карина Щепілова ІПЗ-21-1.

27.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©