Враження першокурсників спеціальностей Менеджмент та Маркетинг від перших тижнів навчання у ДУЕТ

Враження першокурсників спеціальностей Менеджмент та Маркетинг від перших тижнів навчання у ДУЕТ

Навчання в ДУЕТ стало новою сходинкою у житті першокурсників та першим кроком до омріяної професії. Ось які відгуки маємо від студентів 1 курсу спеціальностей Менеджмент та Маркетинг.

«Приємним подарунком стали нові друзі та обов'язки. Приємно опановувати знання з економіки, навіть вища математика не здається непосильною. До університету хочеться іти не тільки за знаннями, але і за приємними враженнями» (Микольченко Марія, гр.МАР-21-1).

«Купа вражень за перші дні навчання. Нові друзі, викладачі, нове середовище... З кожним днем ​​я пізнаю щось нове, це дає інтерес рухатись вперед. В університеті дуже добрі викладачі і студенти» (Руденко Наталія, МН-21-1).

«Все дуже круто. Чудові викладачі, бомбезний розклад, товариська група» (Куріченко Даян, МН-21-1).

«Я вступив напевно в найкращий університет нашого міста!  ДУЕТ - це сучасний заклад вищої освіти, який, я думаю, дасть мені гарну освіту і пристойну роботу в майбутньому! Відучився три тижні і що я можу сказати з цього приводу ... Навчання - чудове, викладачі - відмінні, наша студкуратор - найкраща!  На даний момент мені все подобається і з задоволенням готовий і далі навчатися та розвиватися разом з ДУЕТ»(Косюк Ілля, МН-21-1).

«Коли я прийшла до ДУЕТ, то зрозуміла, що саме тут я хочу навчатися. Перші дні було складно адаптуватися до нових умов: ще не знала, де знаходяться аудиторії, не роззнайомилася з одногрупниками. Однак поступово ти починаєш входити у ритм. І зараз я можу з упевненістю сказати, що зробила правильний вибір, вступивши саме до ДУЕТ» (Сніжко Валерія, МАР-21-1).

А далі буде ще краще!

24.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©