Лови атмосферу Юридичного факультету!

Лови атмосферу Юридичного факультету!

Минуло три тижні з початку навчального року у Державному університеті економіки і технологій. Нарешті коридори університету переповнені нашими неймовірними студентами.Дуже приємно було познайомитись із новими обличчями Юридичного факультету.

Пройшло вже достатньо часу аби поділитися враженнями про навчання у ДУЕТпершокурсників спеціальностей «Право», «Психологія» й «Публічне управління та адміністрування».

Своїми враженнями прагне поділитись студент першого курсу спеціальності "Право"Олександр Зінченко:

«Ось і промайнули два тижні навчання. За цей час я жодного разу не пошкодував, що обрав саме ДУЕТ. Чудовий університет, найкращі викладачі та класні студенти. Від навчання лише позитивні емоції».

«На мою думку,ДУЕТ - це перспективний та новітній заклад освіти. Викладачі знаходять спільну мову зі студентами, та дійсно стараються навчити нас нової дисципліни. Мені подобається, що в університеті взагалі панує дружня атмосфера. До нашого університету хочеться ходити кожен день, тому що тут дають не лише знання, але й підтримку, мотивують до саморозвитку та цінують кожну людину яка є членом  DUET Family» - розповідає одногрупниця Олександра Анастасія Буртова.  

«Я навчаюсь на першому курсі спеціальності "Право" у ДУЕТ, але через те, що вчитися в цьому виші я стала недавно,  я не можу розповісти про університет дуже багато, але все ж, за цей час я помітила хороші сторони цього університету. Викладачі дуже якісно проводять свої заняття і якісно доносять матеріал до студентів. Наразі  проходить ремонт в університеті, ремонтують нові аудиторії, завозять нове обладнання, щоб студенти могли попрацювати з цим обладнанням, і застосувати свої теоретичні навички на практиці» - ділиться Анастасія Шеліманова

Євгенія Маркова, студентка першого курсу спеціальності "Публічне управління та адміністрування" розповідає:  
«Минуло тільки три тижні з початку мого навчання в ДУЕТ, але вже я маю приємні  враження про робочий колектив та про спосіб викладання навчального матеріалу. Найбільш всього мене зацікавили такі дисципліни, як "Теорія держави і права" та "Історія української державності". Тож навчання приносить мені задоволення»

Своїми враженнями ділиться студентка, яка почала опановувати спеціальність "Психологія», Євгенія Головата: 
«З першого дня навчання мене приємно вразив підхід та підготовка викладачів. Я із захопленням набуваю саме тих нових знань, які знадобляться мені у житті. Тому я дуже задоволена, що вчуся саме на цій спеціальності в ДУЕТ»

«Приємно відчувати драйв від нових студентів Юридичного факультету Державному університету економіки і технологій. Такі враження від перших трьох тижнів навчання мотивують робити навчальний процес найбільш цікавим. Бажаємо вам успіхів та яскравого студентського життя. І повірте, навчання в ДУЕТ вам точно запам'ятається!» Науково-педагогічний склад Юридичного факультету

 

Інтерв`ю підготувала Карина Гринець,
студентка 2 курсу спеціальності  «Право»
Юридичного факультету ДУЕТ.

21.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©