ВАЙБ від першокурсників Економічного!

ВАЙБ від першокурсників Економічного!

Ще вчора абітурієнти, а сьогодні — студенти Економічного інституту Державного університету економіки і технологій. Кожен з них мріяв нарешті вступити в омріяний навчальний заклад і зануритися з головою в студенське життя. До «найкращих років» жоден не залишається байдужим і це вже почали розуміти наші першокурсники.

З великим задоволенням поділилися своїми враженями студентка МВС-21 Новікова Світлана та студентка МЕВ-21 Лущікова Софія.

Новікова Світлана:

Чесно кажучи, я дуже здивувалася в перший навчальний день . Я була готова до виснажливого навчання та  завантаженого графіку. Але натомість маю чудовий розклад та дуже компетентне викладання матеріалу . Звичайно інколи з'являються питання , але я завжди отримую на них чіткі відповіді . Дуже імпонує те , що університет дає змогу самореалізуватися будь-кому . Якраз нещодавно відбувся захід - флешмоб DUET Family, який особисто мені допоміг ближче познайомитися з однокурсниками .

Лущікова Софія:

Моя любов до ДУЕТу з'явилась, коли я прийшла на співбесіду. Мене зустріли дуже тепло та розповіли про всі переваги навчання саме в ДУЕТі. Після посвяти в студенти і знайомства з університетом, моя любов подвоїлася. Я познайомилася з дуже цікавими і доброзичливими однокурсниками, дізналась більше про дисципліни, які ми будемо вивчати, тобто занурилась в життя студента. Ну і остаточно, моя любов була «зацементована» парою з Університетської освіті, де нам зрозуміло розповіли про наші перспективи саме в цьому університеті. Кожен день я переконуюсь, що зробила правильний вибір!

17.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©