Відкрита зустріч зі студентами коледжу

Відкрита зустріч зі студентами коледжу

Економічний інститут та факультет інформаційних технологій ДУЕТ провели спільний інтерактивний захід з випускниками коледжу Економіки і управління. Продуктивність, жвава дискусія, жага до навчання та теплота спілкування зробили зустріч по справжньому атмосферною!

Хедлайнерами заходу від ДУЕТ виступили Анатолій Супрун, декан факультету інформаційних технологій та доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування, а також Ірина Максимова, завідувачка кафедри міжнародної економіки. 

Студенти різних спеціальностей коледжу активно долучилися до інтерактивної лекції з цифрової економіки, яку провела Ірина Максимова. Говорили про нові можливості, міжнародні тренди digital, топові технології, електронну комерцію, проблематику штучного інтелекту та багато іншого. 

Тематика заходу була обрана невипадково, адже цифрова економіка є справжнім міжнародним мейнстрімом, який відкриває фантастичні бізнес можливості, але важливо навчитись їх бачити та втілювати у реальних проектах. 

За допомогою яскравих прикладів студенти побачили, що цифрофізація безумовно торкається усіх сфер, органічно об’єднуючи сектори ІТ, фінансів, міжнародних відносин, бізнесу та інші.

Учасники навіть отримали можливість «виміряти» власний рівень цифрового занурення та долучилися до цікавого ігрового експерименту! 

Обговорили крутезні можливості навчання та особистого розвитку студентства у рідному ДУЕТ. Анатолій Супрун яскраво презентував особливості навчання в університеті, діючі проекти та перспективні плани, розкрив ключові лайфхаки вступу, які дозволять випускникам коледжу Економіки і управління вступити на омріяні спеціальності вже цього року!

 

16.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©