Студенти Економічного підкорюють Південну Корею!

Студенти Економічного підкорюють Південну Корею!

Мені завжди було цікаво пізнавати щось нове в нашому світі. Таким чином, я захопилася корейською культурою. Після самостійного ознайомлення, я записалася на курси корейської мови в Корейському освітньому центрі. Вже на заняттях дізналася про стипендіальну програму GKS, в якій можливо виграти навчання в одному з корейських вузів на бюджетній основі. Щороку урядова стипендія Global Korea Scholarship (GKS), раніше відома як Korean Government Scholarship Program (KGSP), дає найкращим іноземним студентам можливість здобути вищу освіту в Південній Кореї безкоштовно. Стипендія покриває вартість навчання в корейських вузах на програмах бакалаврату, магістратури та докторантури англійською та корейською мовами.

Я "загорілася" цією ідеєю і подала заявку на участь. Відбір на грант Уряду Південної Кореї проводився ретельно. Кожен документ і кожне слово написане конкурсантами в заявці, перевірялося комісією NIIED (Національний інститут міжнародної освіти Республіки Корея). Я подала заявку ще в березні 2021 року, а довгоочікувану відповідь отримала тільки в червні. Я не могла повірити, що виграла заповітний грант. Мені не вірилося, що я поїду вчитися в іншу країну цього літа.

Я пишаюся тим, що представлятиму ДУЕТ за кордоном. Тим самим можу показати іншим хлопцям та дівчатам, що немає нічого неможливого. Головне бути активним і прагнути до поставлених цілей! Я вдячна викладачам ДУЕТ, які дали мені безцінний досвід, мотивацію і безліч корисних знань.

Зараз я проходжу курси корейської мови в Сеулі (столиці Кореї) в університеті Duksung Women's University (덕성 대).

Всі студенти Економічного інституту ДУЕТ мають можливість реалізувати своє право на міжнародну академічну мобільність завдяки участі у програмі Європейського Союзу «Еразмус+», яка дозволяє навчатися та проходити практику у провідних вищих навчальних закладах за кордоном.

Яременко Валерія, студентка гр. ЗОіОп-20-1м

14.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©