Змістовна зустріч студентів і підприємців

Змістовна зустріч студентів і підприємців

Щорічно, в першу неділю вересня відзначається День підприємця. Кафедра економіки та підприємництва ННЕІ ДУЕТ долучилася до відзначення професійного свята підприємців України

7 вересня викладачі кафедри, а також студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» s студенти фахового коледжу «Політехніка», Криворізького фахового коледжу економіки та управління зібралися разом у Green Hub. Радо зустріла гостей і студентів коледжів завідувач кафедри Світлана Мацюра.

З вітальним словом звернувся до присутніх директор навчально-наукового економічного інституту Руслан Дутчак.

Кафедра вже давно співпрацює з підприємницькою спільнотою Криворіжжя, тому на заході були присутні діючі успішні підприємці: Андрій Вовк – генеральний директор компанії «СкайЛПГ»; Денис Глуховський – підприємець у сфері інформаційних технологій, голова первинної профспілкової організації підприємців та самозайнятих осіб. Гості поділилися своїм професійним досвідом і наголосили, якими soft та hard skills має володіти сучасний підприємець. Підкреслили важливість підготовки сучасних підприємців і взаємозв’язок між університетською науковою спільнотою, студентством і практикуючим бізнесом. Спілкування між студентами і гостями було надзвичайно активним: на кожне запитання було отримано ґрунтовну й вичерпну відповідь.

- Якщо ви не будете вболівати за свою справу, повірте, ніколи не буде успіху, - говорить, звертаючись до студентської молоді Андрій Вовк. - А ще дуже важливо мати надійну команду, яка є основоположним каменем вашого бізнесу, на яку завжди можна покластися. Я вам по-доброму заздрю: вас цьому навчають, а ми до цього приходили самі через безліч помилок, злетів і падінь.

Під час проведення конкурсів і вікторин студенти показали свої знання, отримані під час навчання в університеті та коледжах.

Говорять студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»:

- Головне для нас, що університет – це не лише безкінечні пари і лекції, а дивовижні знайомства з цікавими людьми, обмін ідеями з однодумцями. Для нас, студентські роки – це період абсолютної свободи, великих звершень і перемог! Завдяки викладачам кафедри економіки та підприємництва ми відкриваємо для себе унікальні можливості самореалізації.

Наприкінці свята виступила Вікторія Радько, координатор Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів, яка нагородила переможців солодкими подарунками та привітала усіх з Днем підприємця. Вікторія Радько розповіла про Міжнародний конкурс молодіжних бізнес-проєктів і стартапів, що проходить у рамках Міжнародного наукового конгресу Society of ambіent intelligence і запросила усіх присутніх до участі.

Вітаємо усіх підприємців із професійним святом! Бажаємо міцної підприємницької жилки. Завжди виходьте у великий плюс! Вірте в себе, працюйте з успіхом і живіть із посмішкою!!!

 

08.09.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©