Вічна пам’ять

Вічна пам’ять

Студенти, викладачі і співробітники Державного університету економіки і технологій з великим болем і сумом сприйняли повідомлення про передчасну смерть професора кафедри інформаційних технологій і моделювання, доктора технічних наук
Ігоря Володимировича Шелевицького

Шелевицький

Після закінчення Київського інституту інженерів цивільної авіації за спеціальністю «Технічна експлуатація авіаційного радіоелектронного обладнання» у 1993 році він захистив кандидатську дисертацію й отримав науковий ступінь кандидата технічних наук. У 2005 році захистив докторську дисертацію й отримав науковий ступінь доктора технічних наук, у 2007 році – вчене звання доцента кафедри економічної кібернетики, а в 2013 році – вчене звання професора кафедри інформатики та прикладної математики. Під його керівництвом захищено чотири кандидатські дисертації з таких дисциплін, як: економетрика, економічна кібернетика, теорія ймовірностей і математична статистика.

У свій час працював на таких посадах, як: викладач у Європейському університеті (Криворізька філія); професор, заступник директора з наукової роботи, проректор з інформаційних технологій у Криворізькому державному педагогічному університеті; професор кафедри економічної кібернетики, завідувач кафедри економіки у Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

До сфери його діяльності входило велике коло інтересів: сплайни та їх застосування для обробки даних і сигналів; цифрова обробка сигналів; інформаційні технології і системи; зелені технології, громадянське суспільство, історія.

Ігор Володимирович завжди був і лишався щирим українцем, мав любов у серці до рідної Вітчизни. Він завжди мав свою принципову проукраїнську позицію.

А ще кожен із його колег і студентів завжди відзначали його щиру посмішку, що говорить про відкритість душі, а це не могло не привертати уваги. Він ніс доброту і світло кожному, з ким зустрічався, був провісником любові до ближнього.

Ми віддаємо велику шану Ігореві Володимировичу Шелевицькому. Він назавжди залишиться
у нашій пам’яті і наших серцях.

 

Колектив Державного університету економіки і технологій.

25.08.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©