З Днем Незалежності, УКРАЇНО!

З Днем Незалежності, УКРАЇНО!

24 серпня – у День Незалежності України – відбулася урочиста хода криворіжців від Георгіївської дзвіниці до парку Б.Хмельницького, що на Соцмісті. Серед учасників – і викладачі та співробітники Державного університету економіки і технологій. З хорошим настроєм, із радісними посмішками вони зустрічають 30-ту річницю нашої країни

Говорить Олена Гончаренко, доцент кафедри іноземних та української мов:

- Сила і міць держави визначається не лише роками пройденого шляху. Вона визначається змістом і визначеністю кожного, осмисленості кожним свого місця у цьому світі. В ім’я України віддавали життя багато-багато поколінь. І кожен із них визначав свою місію і призначення, і кожен визначав значимість того, в ім’я чого він віддає наступним поколінням ці цінності, які ми маємо привнести наступному поколінню. І для нас дуже важливо, у 30-ту річницю Незалежності України визначати значимість того, що за плечима у нас стоїть, і дивитися впевнено вперед, сильно й міцно ступаючи, тримаючи всю відповідальність на своїх плечах, знаючи ціль і значимість її. В ім’я наступних поколінь ми маємо принести рівність, свободу і, головне, дуже важливо, підняти цілісність і значимість нашого покликання і призначення місії на цій землі – розбудувати державу. І коли ми збудуємо, визначимо, що ми вклали частину свого серця, частину свого досвіду в те, що ми  будуємо, то скажемо: нам є що віддавати! На даному етапі ми хочемо сказати: «Є багато-багато втрат, але є й багато-багато здобутків». 30 років – це здобуток! І ми маємо з гідністю, із піднятою головою, з визначеністю того, що ми існуємо – існує нація українців! – впевнено рухатись до своєї цілі і будувати сильну державу, соціально захищену. Для нас дуже важливо, щоб вона була демократичною, вільною, бо в нашій волі – наша сила, в нашій хаті – своя правда!

***

24 серпня всі українці, в кожному куточку земної кулі святкують день народження своєї Батьківщини – День Незалежності України. Як годиться, день народження – це, зазвичай, підведення підсумків і, звичайно, нові амбітні плани. День народження нашої держави – це обов’язково і день народження кожного, хто гордо несе звання УКРАЇНЦЯ. Україна – це ми! І від кожного з нас залежить добробут нашої країни. Тож творімо наше майбутнє разом. З Днем Незалежності, УКРАЇНО!

Навчально-науковий економічний інститут ДУЕТ.

24.08.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©