Обговорення освітньої програми "Право"

Обговорення освітньої програми "Право"

19 серпня 2021 року відбулася робоча зустріч фахівців-юристів з обговорення освітньої програми «Право» підготовки здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 081 «Право». Зустріч проходила он-лайн за допомогою платформи Zoom.

На зустрічі були присутні:

Олексій Євтушенко – суддя Саксаганського районного суду

Наталія Радіонова – адвокат

Наталя Кожем’яка – заступник начальника відділу право-просвітництва та надання безоплатної правової допомоги криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Катерина  Дацко  –  в.о.  декана  юридичного  факультету  ДУЕТ, кандидат економічних наук, магістр права

Ірина Міма - кандидат юридичних наук,  доцент, в.о. завідувача кафедри  права  і  публічного  управління  та  адміністрування  ДУЕТ

Оксана  Теличко  –  кандидат  юридичних  наук,  доцент,  в.о.  завідувача  кафедри  правового регулювання економіки ДУЕТ

Владислав Ямковий - кандидат  юридичних  наук,  доцент,  кафедри  правового регулювання економіки ДУЕТ

Анна Неоднича – здобувач вищої освіти ОП «Право»

Ілія Гіоргадзе - здобувач вищої освіти ОП «Право»

Свої пропозиції у письмовому вигляді надала Анна Сократова   -  керівник відділку комплаєнс-контролю ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Експерти відмітили, що перелік та зміст дисциплін обов’язкової та  вибіркової компоненти рецензованої ОПП  відповідає поставленій меті. Перелік компонент є логічним, практичні компоненти програми дозволяють надати знання та вміння з усіх галузей права, що забезпечує якісну підготовку правника.

Поряд з цим, експертами було висловлено декілька рекомендацій, зокрема:

  • уточнення назви та зміст дисципліни «Судові та правоохоронні органи»;

  • підсилити формування у здобувачів вмінь у з ораторської майстерності, комунікації та мовної підготовки у частині знання іноземних мов.

Ми вдячні нашим партнерам, які відгукнулися на прохання оцінити змістову частину освітньо-професійних програм підготовки здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», надіслали свої рекомендації і прийняли участь у очній дискусії.

За результатами обговорень вироблено спільні пропозиції щодо підвищення якості підготовки бакалаврів за ОПП «Право» за спеціальністю 081 «Право».

Відеозапис зустрічі можна переглянути за посиланням:

https://us02web.zoom.us/rec/share/LQw4ei9B0rGLXcFtknLseFb5yNK4fNknEoC-s8QY1F2604EVPfGfl-VNpyBqJq5u.q7Zcj90hpvykeBjk 

(Код доступа: @S%$0vND) 
 

19.08.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©