Вебінари українською мовою

Вебінари українською мовою

Інформація про ElsevierSummerAcademy (Літню академію Elsevier), у межах якої пропонуються спеціальні освітні програми, доступні виключно фахівцям українських установ.

Вебінар03 серпня 2021 року

«Стратегії написання успішних заявок на гранти» (попередньо записаний)

Дедалі складніше стає писати конкурентоспроможні заявки для отримання грантового фінансування. На вебінарібудуть представлені практичні поради щодо написання заявки для отримання гранту.

Реєстраційна форма за посиланням: bit.ly/3wbU0Y7

Access Passcode: z=4u*7nF

Вебінар17 серпня 2021 року

«Ефективне використання дослідницьких метрик та показників у грантових пропозиціях» (попередньо записаний)

Під час роботи над заявкою на фінансування метрики є важливим способом відображення кількісної оцінки успішності дослідження. На вебінарі ми розповімо, як вибрати та використовувати найкращі дослідницькі показники етично та відповідально.

Вебінари проведе Марина Назаровець– тренер Elsevier, кандидат наук з соціальних комунікацій, головний бібліотекар Наукової бібліотеки імені М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Працює тренером Elsevier протягом трьох років, комунікує з українськими користувачами та колегами з усього світу з питань використання цифрових інструментів для поліпшення їх наукової співпраці.

Обов'язково відвідайте ElsevierOnlineTrainingHubforCentralandEasternEurope, де можна знайти детальну інформацію про те, як отримати доступ до всіх вебінарів «SummerAcademy».

02.08.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©