На Новій Фабриці стартували співбесіди

На Новій Фабриці стартували співбесіди

27 липня розпочалися особисті зустрічі з учасниками освітнього проєкту «Нова Фабрика» 

Співбесіду проводять представники ДУЕТ та ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», і вона є неодмінною умовою для участі в проєкті, адже допомагає розкритися майбутнім студентам, сформулювати свою мотивацію та цілі навчання, чіткіше уявити собі напрямок, за яким вони рухатимуться разом з одним з найпотужніших підприємств України. 

Саме з сьогоднішнього дня проєкт перетікає зі своєї «електронної» форми у безпосереднє знайомство з учасниками. Кожен з них - зі своїм бекграундом, мотивами та настановами, мріями та очікуваннями. Але усіх їх об’єднує прагнення стати частиною нової команди «Нової Фабрики», здобути освіту та отримати можливість працювати вже через 2 роки! 

 «Взяти участь у проєкті мені запропонувала мама, і я погодилася, адже хочеться спробувати щось нове, розвиватися у різних напрямках. Нове - це завжди цікаво. Я обрала спеціальність «Металургія», адже мені здається, що в цій сфері можна досягти успіху» - розповідає учасниця проєкту Поліна Настусенко, випускниця Криворізької педагогічної гімназії.  

Якщо традиційні співбесіди - це зайвий привід понервувати, то на «Новій Фабриці» це шанс проявити себе й водночас познайомитися з викладачами та представниками компанії, в якій вони працюватимуть в найближчому майбутньому. 

«Мені дуже сподобалася співбесіда, тому що люди, які сиділи у прийомній комісії дуже приємні, вони не викликали почуття страху, і мені було дуже комфортно з ними спілкуватися. Я дуже задоволена результатами цієї спібесіди, і мене запросили на підписання контракту» - ділиться своїми враженнями від пройденої співбесіди учасниця проєкту Катерина Горошко, випускниця Покровського ліцею. 

«Нова фабрика» - унікальний проєкт для освітнього простору нашого регіону, і випускники, що зважилися взяти в ньому участь, поділилися своїми очікуваннями. «Я хочу зустріти багато нових людей, сподіваюсь, що знайду собі друзів і однодумців, усміхнених викладачів, багато конкурсів, тренінгів та інших заходів, які згуртовують та об’єднують» - додає Катерина. 

Нагадаємо, що учасники освітнього проєкту «Нова Фабрика» матимуть можливість навчатися в ДУЕТ за рахунок ПАТ «АрселорМіттал», отримувати знання від найкращих викладачів та іноземних фахівців, вивчати іноземну мову та пройти стажування за кордоном, а також взяти участь у численних тренінгах, воркшопах та інших заходах, які формуватимуть їх soft skills. 

Прийом заявок на участь у проєкті триває! 

27.07.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©