Вітаємо наших студентів з перемогою у ІІ Всеукраїнському студентському конкурсу бізнес-проектів «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН» 2019

Вітаємо наших студентів з перемогою у ІІ Всеукраїнському студентському конкурсу бізнес-проектів «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН» 2019

29 листопада 2019 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся фінал ІІ Всеукраїнського студентського конкурсу бізнес-проектів «Бізнес-трамплін». Учасники конкурсу – це ініціативні, талановиті молоді люди, які мають підприємницькі ідеї та хочуть втілювати їх у життя.

Мета конкурсу - розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання, а також перевірка бізнес-ідей на реалістичність.

15 команд – фіналістів були відібрані для участі у фіналі конкурсу, які й претендували на призові місця.

ІІ місце зайняв проект «Energy Craft». Авторами проекту були наші студенти 4 курсу Азьома Валерія (спеціальність «Менеджмент») та Шумаков Дмитро (спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»). Керівники проекту – Матукова Ганна Іллівна, д.п.н., професор кафедри менеджменту і публічного адміністрування та Соловйова Вікторія Володимирівна, к.е.н.. доцент кафедри менеджменту і публічного адміністрування. Авторам проекту вручили дипломи та подарунки від французької компанії «L’Oréal Україна», а керівники проекту від ректора КНТЕУ д.е.н., професора, академіка НАПН України Мазаракі А.А. отримали подяки за високий професіоналізм, плідну працю, підтримку студенства в розвитку економічної науки та підготовку переможців конкурсу!

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо успіхів у реалізації бізнес-ідей!

05.12.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©