Перший день захисту дипломних робіт пройшов успішно!

Перший день захисту дипломних робіт пройшов успішно! 14 лютого розпочався захист дипломних робіт. Сьогодні захищались студенти факультету обліку, фінансів та інформаційних технологій і факультету економіки та управління – майбутні випускники Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»

Однією з перших, які захистилися сьогодні, була Анастасія Дмитрів (2-й курс магістратури):

— Тема моєї роботи – облік і контроль фінансових результатів за центрами відповідальності (науковий керівник -д.е.н., професор Андрій Валерійович Шайкан). Я писала цю роботу по паркетному підприємству, яке займається виготовленням паркетної продукції тирасної дошки. Збирала інформацію на підприємстві, яке надавало мені всі потрібні документи. Відповідно іншу теоретичну інформацію я шукала в Інтернеті. Дуже добре, що на сьогоднішній день відкрили доступ до таких ресурсів, як SCIE і Scopus. Багато інформації було взято з цих сайтів. Я опрацювала велику кількість наукової літератури, тези, статті іт.ін. На цю тему я написала дві наукові роботи, які додавалися до дипломної роботи.

Ким би в подальшому житті не працювали наші випускники, а здобута в інституті професія завжди знадобиться: будуть вони чи керівниками економічного відділу, чи, можливо, ще здобуватимуть й іншу освіту, технічну чи лінгвістичну, але можливість співпрацювати зі звітністю, уміння проаналізувати фінансовий стан компанії, потрібне всюди. А це буде завжди спонукати до професійного зростання.

Привітав здобувачів вищої освіти перший заступник директора, професор Сергій Володимирович Гушко. Він, зокрема, сказав:

— Бажаю вам не забувати про рідну Альма матер, завжди спілкуватися один з одним, не забувати студентське братерство, зустрічатися і постійно навчатися. І ще, пам’ятайте: потрібно постійно збільшувати свої компетентності. Всього вам найкращого!

 

— Ви отримали в інституті певні знання, і диплом, який матимете, допоможе вам реалізувати ті свої плани і завдання, які ставите перед собою, а також допоможе зростати у професійному і кар’єрному житті, — сказала у своєму привітанні доцент Олена Віталіївна Руденко.

 

Пораділа за наших студентів директор аудиторської фірми «Перспектива+» Оксана Миколаївна Лук’янова:

— Студенти дуже добре захищались. Ними були проведені гідні презентації. Вони якісно прагнули розібратися у своїх темах і відповідати на найскладніші питання членів комісії. Молодці!

Говорить декан ФОФІТ доцент Ірина Іванівна Максимова:

— Сьогодні мені пощастило бути відразу на двох захистах дипломних робіт: на кафедрах обліку і оподаткування та міжнародної економіки, де я була в екзаменаційній комісії. Студенти гарно підготувалися і гарно відповідали. Мене порадували їхні виступи, а також високі їхні результати. Було приємно слухати аргументовані відповіді. Здебільшого студенти отримали відмінні й добрі оцінки за свої презентації. А ще варто відзначити, що сьогодні у нас пройшов захист (це вперше!) іноземною мовою – з Марокко через зв’язок он-лайн захищала свою дипломну роботу Крістіна Войтович. У неї дуже цікаве й актуальне міжнародне дослідження на тему «Фактори, що впливають на формування конкурентних стратегій в електронній комерції на міжнародному рівні » (керівник –д.п.н., професор Володимир Васильович Кулішов).

Задоволена екзаменаційна комісія сьогоднішнім захистом студентів. Особливо радіє за них професор Володимир Васильович Кулішов. Із захопленням він говорить про те, що всі 13 студентів-міжнародників захистилися на «добре» і «відмінно»:

— Роботи, на диво, були дуже гарні у більшості своїй. Фахово підготовлені, тому вони заслуговують на високу оцінку. Отже, захист пройшов чудово, жодної задовільної оцінки немає. Членам комісії сподобалось, що всі роботи написані грамотно, тому ми плануємо більшість із них передати для студентської міжнародної (міжвузівської) монографії (тут будуть роботи студентів із Латвії, Польщі, Португалії та ін.). В цілому ж, рекзультатами підготовки наших студентів ми задоволені.

Перший день захисту дипломних робіт пройшов успішно

15.02.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©