Гарячі дні ДУЕТу

Гарячі дні ДУЕТу

 У Державному університеті економіки і технологій нині справді настали гарячі дні. У зв’язку з великою кількістю абітурієнтів Приймальна комісія ДУЕТу працює навіть у вихідні. Отже, вступна кампанія у розпалі. Ідуть до вишу вступники, щоб уже здати документи на навчання, а деякі, які ще не зовсім визначилися, де їм навчатися, за консультацією

Ключова дата, важлива для всіх, – це 23 липня о 18-й годині, коли закінчується прийом заяв на денну форму навчання. Наступним важливим періодом будуть дні з 26-го липня, коли розпочнуться екзамени на базі молодшого спеціаліста і до магістратури. І ще дуже  важливим буде 28 липня, коли буде оголошено списки тих, хто вступить навчатися на бюджет.

Після цих днів чекає приймальну комісію серйозна робота стосовно того питання, що ті, хто не вступить на бюджет, щоб стали нашими студентами на контрактній формі навчання. Якщо раніше вартість навчання була вищою, ніж в інших ЗВО, то на сьогодні вартість за навчання, можна сказати, є конкурентною стосовно інших навчальних закладів міста.

SuprunAA- У цьому році приймальна кампанія є достатньо успішною з деяких напрямків, - говорить відповідальний секретар Приймальної комісії Державного університету економіки і технологій Анатолій Супрун. – По-перше, у нас реалізуються перший в Україні проєкт «Нова фабрика», який рухається повним ходом. Відбувається подача електронних заяв. До нас ідуть уже і з паперовими документами. Це перша перевага. Друга перевага та, що заяв з усіх спеціальностей подано на сьогодні приблизно в 2,5 рази більше, ніж у минулому році. Тобто це стосується всіх категорій, як на бакалавра, так і на базі молодшого спеціаліста. Дійсно, будемо слідкувати за результатами: це ще на сьогодні заяви, хоча оригіналів документів уже здано більше, ніж було здано на таку дату в минулому році. Зацікавленість навчанням у Державному університеті економіки і технологій зростає. І ще приємно сказати, що обізнаність людей щодо ДУЕТ зросла серйозно. Якщо, наприклад, у минулому році багато криворіжців не знали, що таке ДУЕТ, то зараз уже таких людей лишилося небагато. Багато нам телефонують і вже знають, що в минулому Криворізький економічний інститут (чи «нархоз», як його називали) –  нині Державний університет економіки і технологій. Тобто, ми вже добре знані у місті. Це є серйозний прогрес. Люди нас пізнають і про нас у місті знають.

21.07.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©