Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів

Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів

16 червня 2021 р. відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів денної і заочної форм навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» із застосуванням сервісу інтернет-конференцій Zoom

Теми досліджень, обрані студентами, були різноманітні, актуальні й дуже цікаві. Простежується розуміння актуальної проблематики у сфері обліку, контролю, аналізу, аудиту, оподаткування, управління підприємством і того, що робота в цій сфері вимагає дисциплінованості, організованості, уважності, креативності мислення, умінь формулювати професійну думку і брати на себе відповідальність за прийняті рішення.

Здобувачі підготували яскраві презентації і були впевненими під час доповідей власних результатів досліджень і відповідей на запитання. Говорили про управлінську інформацію і звітність, інформаційні системи, обліково-аналітичну складову управління підприємством, проблемні аспекти у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування.

Голова екзаменаційної комісії (професор С.В. Гушко), члени ЕК (доценти Р.Р. Дутчак, О.М. Кондратюк, О.В. Руденко), керівник кваліфікаційних робіт (професор Ю.М. Кузьмінський)  привітали студентів із вдалим захистом і побажали успішного професійного зростання й  щасливого особистого життя.

Пишаємося нашими випускниками і чекаємо їх до магістратури!

 

21.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©