Вітаємо із захистом!

Вітаємо із захистом!

Колектив кафедри економіки та підприємництва щиро вітає студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з успішним захистом кваліфікаційних бакалаврських робіт!

Завершилася пора навчання в стінах Державного університету економіки та технологій  для студентів спеціальності «Підприємництво та біржова діяльність», а 16 липня  відбувся захист їх кваліфікаційних бакалаврських робіт. 

Студенти захищали свої роботи у відповідності з вимогами щодо організації та порядку роботи екзаменаційної комісії в дистанційному режимі на онлайн-платформі Zoom. Студенти показали високий рівень аналітичних здібностей та практичних навичок. Теми представлених дипломних проєктів актуальні та досить різноманітні, всі вони мають дослідницький характер і базуються на реальних даних. Висновки і рекомендації, що містяться в бакалаврських роботах, мають як теоретичне так і практичне значення.

При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховувалось зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами ЕК запитання, наукова і практична підготовленість випускників.

Сподіваємося, що отримані в університеті знання стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності!

Бажаємо вам життєвої мудрості, невичерпної енергії, наполегливості подолати всі перешкоди на шляху до успіху та досягти найвищої вершини у вашому житті!

17.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©