1000 і одна причина любити журналістику

1000 і одна причина любити журналістику

Саме стільки, якщо не більше, причин бути відданим журналістській професії мимохіть назвали учасники сьогоднішньої зустрічі Криворізької регіональної організації Національної спілки журналістів України. І кожна з них - про натхнення, пристрасть, відданість. 


Зустріч була приурочена до Дня журналіста України, який відзначається 6 червня, і в ній не могли не взяти участь представники ДУЕТ. Рахуймо зв’язки ДУЕТ з журналістикою разом…


Перший і найміцніший зв’язок - освітня програма «Міжнародна інформація та журналістика» (спеціальність Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії), за якою сьогодні навчаються творчі, талановиті, сміливі студенти. Саме до них сьогодні була прикута увага досвідчених журналістів, адже їм випадає завдання далі розвивати цю справу. "Ця місія нелегка, але відповідальна і благородна. Для нас і студентів велика честь бути частиною журналістської спільноти, бо це дає можливість не тільки "бути у контексті", а й розуміти закономірності розвитку цієї сфери, знати звідки ми йдемо і куди, які переваги отримуємо, а що втрачаємо" - наголосила завідувач кафедри міжнародної економіки Ірина Максимова,  


Зв’язок номер два. Студенти цієї спеціальності мають можливість навчатися у професіонала своєї справи, відомої журналістки та письменниці Ольги Гончар (Хвостової). Така можливість випадає не кожному - навчатися, набиратися досвіду, зануритися у світ редакційних завдань, репортажів, інтерв’ю, прямих ефірів, в яких виточуються навички справжнього журналіста. 


Ще одна ниточка. В ДУЕТ вже майже рік працює Медіа-центр, діяльність якого впритул наближена до журналістики, а головний редактор нашого е-видання «ДУЕТ-дайджест», досвідчений журналіст та поетеса Ольга Ткач сьогодні отримала відзнаку від Криворізької регіональної організації  НСЖУ.

Це тільки початок. Впевнені, вже скоро ДУЕТ стане центром щільного павутиння зв'язків з журналістами, комунікаційниками, спеціалістами з міжнародної інформації, якими стануть наші випускники. Вітаємо їх, майбутніх фахівців інформаційної сфери, а також професіоналів, які вже сьогодні своїм талантом та працею служать правді і всьому суспільству. З Днем журналіста! 

04.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©