Центр експертизи в гірничо-металургійній галузі продовжує серію тренінгів для викладачів і студентів

Центр експертизи в гірничо-металургійній галузі продовжує серію тренінгів для викладачів і студентів

З 02 по 4 грудня 2019 року Консалтингова  компанія С&К Counsulting Group у приміщенні Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана» проведе серію тренінгів.

Тренінги проводитиме Чехла Сергій – партнер у  Консалтинговій  компанії С&К CounsultingGroup, співавтор курсу «Інвестиційний аналіз проектів» в школі «ProPM»

 02.12.2019 р. о 12.00 - тренінг «Створення сучасних презентацій»

Презентації, один із сучасних інструментів комунікації з аудиторією – спосіб візуалізувати і донести ваші ідеї або досвід.

Як часто нам доводиться сидіти біля відкритого PowerPoint і думати, що ж туди вписати, щоб мене зрозуміли? Звідки черпати ідеї? Чи часто ми, насправді, думаємо про проблему або ж ми просто малюємо гарний слайд?

На тренінгу ми поговоримо про підхід до створення презентацій, мінімум PowerPoint і технічних «штучок», більше про те, навіщо ми це робимо і як це виглядає з боку, Лайфхаки від людей чиїми презентаціями захоплюється весь світ, поставимо питання і розберемо кілька прикладів з аудиторії.

Реєстрація відкрита до 30.11.2019 р. за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1HgK1Oqp5eyoBc03AnrTW6YwpWCMeBTZ8_8NEy5NJitg/edit

 

03.12.2019 р. о 12.00 - тренінг «Екосистема Microsoft - як працювати в команді, тенденції IT-гіганта»

Microsoft - це тільки Windows 7 | 8 | 10… Така думка більшості людей про цю компанію, ну, ще, звичайно ж, усі знають Office (Word, Excel, Power Point).

Чим зараз зайнятий Microsoft? Які прориви зробила компанія за останні кілька років? Що значить "хмари-cloud" і чому скоро ми всі будемо там працювати? Як працювати ефективніше, використовуючи інструменти для командної роботи?

На тренінгу розглянемо продукти компанії Microsoft для дому та бізнесу, поговоримо про важливість комунікації і як у цьому може допомогти Microsoft.

Розглянемо, що чекає в майбутньому бізнес і кінцевих користувачів.

Реєстрація відкрита до 01.12.2019 р. за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1G4Q4E9derYM0vA5BoFWntcYKDg2FWFnBuyhfycfjkfQ/edit

 

04.12.2019 р. о 10.00 - тренінг «Project і project management - що це і як навчитися управляти проектами?»

Проект - зараз цей термін чути звідусіль, це просто модно або в нинішніх реаліях без проектного менеджменту не обійтися.

Що вважати проектом - похід до магазину або будівництво майданчика для запуску ракет? Проектами можна вважати стартапи, чи може бути проект в існуючій організації? Що таке проектний менеджмент і хто такі менеджери проектів? Чи існують якісь стандарти і як повинен протікати проект?

Відвідувачам тренінгу буде запропоновано зануритися у світ проектного менеджменту та прожити кілька вже реалізованих проектів, також дозволяється «перебивати» спікера і ставити йому каверзні питання.

Поговоримо також про документування проектів та ролі Керівника проектів.

Реєстрація відкрита до 01.12.2019 р. за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1vDHMoRm_UnsSUcDUrhFJ5uZu_YmGZCHkF7FdVHdxU8c/edit

28.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©