Фінансова грамотність - молоді

Фінансова грамотність - молоді

27 травня 2021 року в IT HUB кафедрою фінансів, банківської справи та страхування Економічного інституту було проведено інтерактивне заняття з учнями восьмих класів Криворізької гімназії № 5 з фінансової грамотності «Фінансова грамотність молоді – крок у майбутнє»

Організаторами тренінгу було презентовано школярам необхідність і значення оволодіння основами знань з фінансів на сучасному етапі розвитку суспільства та вміння їх застосовувати у повсякденному житті. Учні з цікавістю взяли участь у запропонованій інтерактивній вікторині про історію виникнення грошей, розвиток фінансів, страхування і банківництва. Активність і дух змагання були присутні, коли школярі виконували практичне завдання щодо підрахунку сімейного бюджету, обґрунтування витрат, можливості отримання додаткових доходів і заощадження коштів. Переможці у вікторині та учасники команд не залишилися без нагород.

- Я вперше в університеті. Мені тут дуже сподобалося, - говорить переможець вікторини, учень 8-го класу Назар Дмитров. - Я відповів на всі питання, бо вже давно цікавлюсь фінансами. Мрію після закінчення школи вступати навчатися саме до цього вишу.

- Ми дуже задоволені співпрацею з університетом, - говорить Олена Маханькова, директор Криворізької гімназії № 5. - Учням було цікаво поринути в умови вищої школи й отримати практичні навички у фінансах. Сподіваємось, що й надалі наше спілкування продовжиться, що полегшить школярам обрати майбутню професію.

31.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©