Громадське обговорення проєкту ОП "Металургія АМКР" початковий рівень (короткий цикл)

Громадське обговорення проєкту ОП "Металургія АМКР" початковий рівень (короткий цикл)

Громадське обговорення проєкту освітньої програми "Металургія АМКР" підготовки здобувачів вищої освіти на початковому рівні (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 136 Металургія

Навчально-науковий технологічний інститут ДУЕТ запрошує долучитися до обговорення проєкту освітньої програми, розробленого кафедрою металургійних технологій із врахуванням рекомендацій здобувачів, випускників, практиків в сфері металургії.

Нова освітня програма є інноваційною, спеціальною та практично-орієнтованою у сфері металургії з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Програма орієнтована на підготовку спеціалістів для проєкту "Нова фабрика" від ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" та відповідає як традиційним професійним компетентностям в сфері підготовки металургійної сировини, так і формує у здобувачів інноваційні компетентності згідно сучасних вимог ринку праці.

Запрошуємо до 01 серпня 2021 року, здобувачів вищої освіти, представників академічної спільноти університету, батьків студентів, практиків та роботодавців ознайомитись із програмою та долучитись до її обговорення, надати рекомендації з її покращення через гугл форму.

Проєкт прoграми розміщений за посиланням.

14.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©