Знайомтеся – магістр!

Знайомтеся – магістр!

Україна приєдналася до стандартів вищої освіти Європейського Союзу, які містять два закінчених рівні вищої освіти – бакалавр та магістр.

Бакалаврський рівень вищої освіти передбачає набуття здобувачами вищої освіти здатності до розв’язування складних спеціалізованих задач у певній галузі професійної діяльності.

Магістерський рівень вищої освіти передбачає набуття здобувачами вищої освіти здатності до розв’язування задач дослідницького та/або інноваційного характеру у певній галузі професійної діяльності.

Здобувачі вищої освіти, що в цьому році отримають ступень бакалавра, дійсно зробили в своєму житті важливе досягнення, яким можна пишатися і яке можна капіталізувати, зробивши успішну кар’єру. Проте є принаймні дві причини для наступного кроку – отримання ступеня магістра.

  1. за трохи більше як рік навчання Ви отримаєте нові компетентності, що забезпечать можливість працювати над розв’язуванням задач дослідницького та інноваційного характеру. Зараз світ став дуже динамічним. Інновації є генератором руху суспільно-економічного життя. Здатність проводити дослідження є суттєвою конкурентною перевагою на ринку праці. Шанси отримати хорошу роботу або піднятися по кар’єрних сходах у магістрів відповідно вище, ніж у бакалаврів.
  2. значна кількість топ-менеджменту на підприємствах, в компаніях, корпораціях відповідно до свого віку отримували освіту в колишньому Радянському Союзі, коли не було ані магістрів, ані бакалаврів. Навчання у вищому навчальному закладі тривало п’ять років (на більшості спеціальностей). В іншому випадку освіта вважалася незакінченою. Зараз цей суто ментальний фактор в багатьох випадках продовжує діяти. Керівники можуть вважати ступень бакалавра незакінченою вищою освітою, незважаючи на те, що прописано в Законі України «Про вищу освіту».

Зараз триває останній тиждень реєстрації на Єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ). Навіть якщо не впевнений у своїх знаннях – спробуй, адже спроба – це вже половина успіху!

Реєстрація на Єдиний вступний іспит з іноземної мови проходить в ауд. 100 з 9.00 до 17.00.

Останній день реєстрації – 3 червня.

25.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©