Юридична клініка має стати цінністю для кожної правничої школи

Юридична клініка має стати цінністю для кожної правничої школи

Асоціація юридичних клінік України затвердила новий стратегіний план розвитку. Юридична клініка ДУЕТ є активною учасницею і досить часто ініціатором заходів Асоціації юридичних клінік України

Розповідає в.о. декана юридичного факультету, членкиня Правління Асоціації Катерина Дацко, яка взяла участь у стратегічний сесії АЮКУ в романтичних Карпатах, до якої долучились найактивніші представники Асоціації:

-Асоціація юридичних клінік – це стала та професійна спільнота, тому і плани у нас також амбітні. Асоціація об’єднує більше 50 юридичних клінік, і наша мета, щоб кожна з них стала самодостатньою, інституційно сталою і цінною для ЗВО. Попереду багато роботи для представників юридичного клінічного руху, але це все заради корисних і цікавих заходів як для студентів, так і персоналу юридичних клінік.

В умовах реформування вищої юридичної освіти, юридична клініка необхідна кожній правничій школі. Адже вона, в першу чергу, забезпечує якісну практичну підготовку наших студентів, розвиток м’яких навичок, серед яких: ораторське мистецтво, критичне та аналітичне мислення і тайм-менеджмент. Радію, що Юридична клініка ДУЕТ, завдяки підтримці керівництва нашого Університету, нашій наполегливості та креативності є саме такою і цікава студентам.

З нетерпінням чекаємо нових ідей і проєктів від Асоціації юридичних клінік України і завжди готові долучитись до реалізації нових завдань, які поставили перед АЮКУ представники юридичного клінічного руху.

 

24.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©