Виробнича практика на базі Юридичної клініки ДУЕТ

Виробнича практика на базі Юридичної клініки ДУЕТ

Не один рік ми прагнули до того, щоб Юридична клініка стала повноцінною базою практики для студентів-юристів ДУЕТ, це вимагало налагодження достатнього потоку клієнтів та зміни організаційних підходів до роботи Юридичної клініки. 

Цього навчального року студенти 4-го курсу юридичного факультету  почали обирати місце практики і однією із бажаних стала Юридична клініка Державного университету економіки і технологій. 

Яким же є проходження практики нашими старшокурсникам на базі ЮК? Краще за все розкажуть самі студенти. 

Нечепуренко Богдан:

Я не очікував багато, уже маючи певний досвід роботи у клініці, але при постійному її відвідуванні, а не дві години на тиждень, виникає нагода ознайомитися з багатьма кейсами від різних клієнтів та спробувати себе у вирішенні великого спектру різноманітних задач. Тому впевнено говорю, що Юридична клініка ДУЕТ це:

  • Можливість працювати з громадянами, та допомагати їм надаючи їм юридичну допомогу;
  • Приємна та дружня компанія в комфортному кабінеті рідного університету;
  • Справді універсальний та різносторонній досвід роботи з різними клієнтами, та кейсами;
  • Можливість кооперації у виконанні задач з однокурсниками та кваліфікована допомога і нагляд провідного фахівця юридичної клініки;
  • Можливість надання безоплатної та справжньої правової допомоги громадянам та учасникам бойових дій, допомога соціально вразливим верствам населення з різних галузей права.

Горбенко Марк:

Теорія була і буде важливим аспектом навчання, але саме  практики мені не вистачало. Юридична клініка надала мені можливість проходити практику прямо в університеті.

Юридична клініка для мене - можливість реалізації своїх навичок на практиці і відкриття чогось нового для себе та одночасно можливість довести собі, що провчившись чотири роки ти не дарма прочитав тонну теорії і реалізував її так як потрібно, правильно, чітко і без помилок надавши правильну консультацію, яка допомогла людині вирішити її проблему.

Зарецький Рустам Рустамович: 

Через роботу я не мав змоги проходити практику повноцінно, тоді я надихнувся нашою юридичною клінікою, а саме: зручний графік роботи, знайома атмосфера та якісний результат проходження практики. Хочу відмітити провідного фахівця юридичної клініки Стеця Євгена Олександровича - справжнього професіонала та наставника, який усіляко допомагав у наданні юридичної консультації та давав настанови як краще говорити з тим чи іншим клієнтом, а також як використовувати вивчену теорію на практиці. 

Дуже подобається напрямок правопросвіти, де студенти мають змогу самостійно навчати громадян та надати консультацію з актуальних правових питань. 

Прийшовши проходити практику саме сюди, я зрозумів, що від цього я отримаю знань та навичок більше, ніж за усі роки вивчення теорії. 

З побажань в мене є тільки одне - заохочення більшої кількості студентів до роботи в клініці, так як це справжній практичний досвід.

Шевченко Вікторія:

Практика в Юридичній клініці ДУЕТ допомогла мені закріпити теоретичні знання, а також удосконалити навички складання процесуальних документів, що неодмінно є корисним досвідом і знадобиться у майбутній професії.

Точій Анна:

Консультування клієнтів, цікаві справи, складання документів, кваліфікована допомога Євгена Олександровича. Весь досвід отриманий в Юридичній клініці в подальшому допоможе мені у моїй професійній діяльності. Всі мої робочі обов'язки давалися мені легко, складнощів майже не виникало, тому, що я завжди могла звернутися по допомогу чи пораду до керівника чи коллег по практиці. 

Проходження практики виправдало всі мої очікування, враження залишилися тільки хороші. Хочу подякувати за надану можливість пройти переддипломну практику в Юридичній клініці за отримані знання і вміння.

21.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©