Експертно про сучасні фінанси

Експертно про сучасні фінанси

11 травня за ініціативи кафедри фінансів, банківської справи та страхування було організовано онлайн зустріч з Сергієм Ходакевичем, відомим експертом з питань  криптовалют і віртуальних активів, членом робочої групи з підготовки Закону України "Про ринок віртуальних активів", доцентом Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. 

Заявлена тема зустрічі "Криптовалюта як гроші цифрової економіки" дала можливість обговорити широке коло актуальних проблем. Спікер розставив акценти у питаннях майнінгу та обігу криптовалют, державного регулювання віртуальних активів, використання технології блокчейну для оптимізації бізнес-процесів. Значна увага була приділена новим трендам цифрової економіки і зокрема прискоренню грошових розрахунків, доступності фінансових послуг, формуванню більш безпечної грошової екосистеми за допомогою криптовалют та технології блокчейну.

З огляду на розвиток інформаційних технологій та їх дедалі більшої інтеграції у всі сфери життя сучасної людини, зокрема й у сферу фінансів, лектор наголосив на важливості вивчення точних наук на економічних спеціальностях.

Висловлюємо вдячність Сергію Ходакевичу за участь у заході, відкритість для спілкування та експертний погляд на підняті питання. 

11.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©